Reuze teddybeer 3 meter

De reuze Teddybeer van 3 meter

We maken geen grapje, er is een reuze teddybeer van 3 meter. Dat is dus een vriend van 3 meter lang, die je altijd bijstaat als je een knuffel nodig hebt. Gelukkig is deze teddybeer wendbaar, want als je 3 meter lang bent kom je niet makkelijk door elke deur. Maar de reuze teddybeer van 3 meter kan voor van alles gebruikt worden. We geven je hieronder een paar redenen

Waarom je een reuze teddybeer van 3 meter nodig hebt

Je hebt natuurlijk niet zomaar een teddybeer van 3 meter nodig. Althans, De meeste mensen hebben dat niet per se nodig. Toch kan deze knuffel wel is goed van pas komen. We geven hieronder wat suggesties.

  1. Krijg je binnenkort een neefje, nichtje, kleindochter of kleinzoon? Ten eerste gefeliciteerd, ten tweede, teddybeer van 3 meter! Wil je dat dit kindje jou nooit gaat vergeten? Dan is een knuffel van 3 meter de geschikte keuze. Het is niet makkelijk te verstoppen, dus ze zullen vaak aan je denken;
  2. Ben je een grote knuffelaar? Misschien heb je vaak even een ”mental breakdown”. Hoe handig is dan een teddybeer van 3 meter om mee te kroelen;
  3. Misschien ben je niet zo’n knuffelaar maar heb je momenteel wel een leeg huis dat een nare kale plek heeft in een hoek. Dan een reuze knuffel zeker wel uitkomst bieden denk ik;
  4. Heb je geen bed? Bedden zijn veel te duur joh! Een reuze knuffel van 3 meter heb je al vanaf €220,- bij https://groteknuffel.nl/knuffelberen-300-cm/;
  5. Binnenkort een slaapfeestje? Je kan niet aankomen met de kleinste knuffel, dan ben je een watje. Maar heb jij een teddybeer van 3 meter, dan ben je sowieso de man van de avond. Niemand durft het op te nemen tegen zo een knuffel;
  6. Op zoek naar een boksbal? Waarom zou je je handen gaan bezeren aan iets waar je niet van houdt? Sla lekker je teddybeer van 3 meter in elkaar. Hij is groot, houd van je, blijft blij kijken ook al geef je duizend klappen.
  7. Wil je de zee op met een zeilboot? Ook veel te duur, die teddybeer blijft wel drijven en hij kan jou prima hebben. Zo een ding is 3 meter groot.
  8. Indien we kijken naar dingen leren, dan is een grote beer van 3 meter ook zeker handig. Ken je nog Baloe de beer van Mowgli? Heeft die niet alles Mowgli geleerd wat hij/zij moest weten? Leuk feitje trouwens, gesproken over leren, wist je dat een broodje bapoa prima geschikt is als pre-workout? Je leest het op Broodje bapao als pre workout.

De perfecte teddybeer

Een teddybeer van 3 meter is natuurlijk niet de enige keuze in de teddyberen wereld. Er zijn kleine teddyberen, grote beren, teddies met een hartje, een foto, een pratende knuffel, alles kan. Sommige mensen willen het liefst een reuze teddybeer voor het raam. Dat kan natuurlijk ook. Hoe dan ook, er zijn een paar vragen die mensen vaak stellen over teddyberen en die gaan we hier beantwoorden.

Een teddybeer voor je vriendin

Één van de lastigste situaties waar je in kan zitten. Je wilt een teddybeer kopen voor je vriendin, maar je hebt geen idee wat ze precies wil qua grootte. Misschien woont ze op kamers in Amsterdam en heeft ze een appartement van 10 vierkante meter (waar ze waarschijnlijk 1500 huur per maand voor betaald). Een reuze teddybeer van 3 meter is dan niet de beste oplossing. Desalniettemin kan je wel een kleinere teddybeer nemen. Ééntje met een hartje ofzo, of koop een knuffel met een t-shirt waarop staat: ”I love (her name)”.

Een knuffel voor volwassenen

Degene die durft te zeggen dat knuffels niet voor grote mensen zijn, die mag even zijn mond houden. Knuffelen is namelijk gewoon goed voor de gezondheid. Of dat nou met een reuze teddybeer van 3 meter is of met een kleine orka knuffel van 50 cm. Hoe dan ook, hoe groter de mens, hoe groter de knuffel behoefte, hoe reusachtiger de teddybeer moet zijn. Toch? Nee zonder grappen, kies met liefde een goede teddybeer uit, want anders verstoft zo een beestje helemaal.

Reuze teddybeer van 3 meter wassen

Over verstoffen gesproken, de teddybeer van 3 meter moet natuurlijk ook schoon gehouden worden. Wellicht niet het leukste klusje, maar het hoort er wel bij. Deze berengrote knuffel past niet in de meeste Nederlandse wasmachines, dus we moeten even een nieuwe manier verzinnen. Geen zorgen, we hebben hier het antwoord. Deze reusachtige knuffel van 3 meter kunt u wassen door er waspoeder overheen te gooien. Doe dit buiten trouwens. Na een uurtje is dit ingetrokken en daarna kunt u de beer stofzuigen. Klinkt wellicht beetje gek, maar het werkt wel.

Een teddybeer voor moederdag

Laten we even eerlijk zijn, je moeder verdient alleen het allerbeste toch? Althans, zo sta ik erin. Geef je moeder de teddybeer die ze verdient. Trek die knuffel een shirt aan, doe er tekst bij, maak er wat leuks van, maar geef je moeder wat ze verdient! Voor Moederdag is een knuffel zeker geen gek cadeau. Geef haar ook een persoonlijke intieme knuffel, daar gaan moeders ook goed op heb ik gehoord.

Een teddybeer voor de hond

Indien je voor je hond een teddybeer wil kopen, dan raad ik het af om een teddybeer van 3 meter te kopen. Tenzij je een Deense Dog hebt, dan is het enigszins verantwoord. Over het algemeen zal een hond deze knuffel van 3 meter zien als een gigantische bedreiging. Houd hem dus lekker uit de buurt van deze knuffel. Honden zijn overigens gek op beertjes die geluid maken, dat weet ik wel.

Bedankt voor het lezen

Super leuk dat ik met jullie mijn kennis mocht delen. Hopelijk hebben jullie veel geleerd over deze zachte wezens en gaan jullie deze kennis goed gebruiken. De moraal van het verhaal is in ieder geval: ”Is het zacht en heeft het macht? Dan is het zeker dat het leven je toelacht”.

Call Now Button06 48815026