Over ons

Onze missie, Voor u

Doen. Wat andere niet doen. Niet doen. Wat andere al doen. Wij willen MKB-bedrijven door de digitale wereld helpen. Wij willen uw klanten een reden geven om door u geholpen te worden. 

Onze Visie, we gaan het doen

Door verscheidene MKB-bedrijven te helpen in de digitale wereld, willen wij een groot netwerk maken. Niet voor niets zijn er duizenden netwerk- bijeenkomsten per jaar in Nederland. Bedrijven hebben elkaar namelijk nodig. Daar willen wij als intermediar bij helpen. Wij willen voor al uw kansen/uitdagingen en problemen een oplossing hebben. Dat gaan we doen! Hoe? Door bedrijven ”als vrienden” met elkaar kennis te laten maken. Want zo ontstaan er ”win-win” situaties

Ons Team

Wat u hier ziet is uniek. Samen zijn we een team vol ”social vakfreaks”. We zijn namelijk gepassioneerd door wat we doen. Maar dat komt vooral, voor wie we het doen.

Relatie en resultaat, daar gaan we voor!

Bas Visser

Eigenaar One line Marketing

Fake person

SEO Expert.

Fake person 2

Tech-enthusiast. Feminist

Fake person 3

Rainbow chaser

Waarom One line marketing?

Wij bestaan niet voor niks. Bekijk of uw bedrijf bij ons past.

Geïnteresseerd

Iets succesvols neerzetten zonder kennis van u of uw branche? Daar geloven wij niet in. Wij verdiepen ons in uw branche, zonder dat u daarvoor betaald. Wij zijn namelijk geïnteresseerd.

Adviserend

Wij kijken verder dan onze neus lang is. We doen daarom meer dan er van ons gevraagd wordt. We kijken naar mogelijkheden. Want wie weet zijn er nog kansen, waarvan u niet wist dat zij er zijn.

Betaalbaar

Nederland is onze werkplek. En dat voelt u in uw portemonnee. Geen vast kantoor, geen vaste loonkosten. Dat scheelt hoort. Het enige dat vast is, is de kwaliteit. Verder zijn wij namelijk erg flexibel.

Kunnen wij wat voor u betekenen? 

Niet verplicht, wel aanbevolen
Call Now Button06 48815026