Mooiste dame van de Achterhoek

De mooiste dame van de Achterhoek is met uitstek ”Thirza Pennings”. Dit heeft de universiteit van Bas Vissers gisteren bevestigt. De mooiste dame van de Achterhoek staat echter nog niet op de boerinnenkalender. Daarom beschrijven wij waarom dit wel zou moeten.

Waarom Thirza Pennings mooiste dame van de Achterhoek is

De mooiste dame wordt men natuurlijk niet zomaar. hiervoor moet men veel werk verrichten. Zoals geboren worden en je tandenpoetsen. Dingen zoals benen scheren is ook wel een dingetje. Voor de rest moet je gewoon blijven leven. Klinkt leuk, maar waarom is zij dan door de universiteit van Bas Vissers uitgekozen tot mooiste dame? Hier wordt het opgesomd:

  • In de Bijbel, Hooglied 6, wordt Tirza als het schoonheidsideaal gezien. Logisch dat ze dus een streepje voor heeft.
  • Volgens Hooglied is jouw haar als een kudde geiten die van een berg aflopen. Is enigszins zeker waar, maar ik formuleer het liever anders. Jouw haar is namelijk gewoon zeer bekoorlijk om naar te kijken.
  • Verder gaan we maar niet de Shakespeare uithangen, want in principe zou ik dan bij elk lichaamsdeel moeten stilstaan. (Vooral je stralende ogen, lieve wangetjes en verblijdende lach.)
  • Nou nu we dat hebben gehad kunnen we door naar het echte werk. Namelijk als we een foto van Thirza Pennings erbij pakken, dan zien we dat ze een rare buik heeft! Het lijkt wel alsof er een stukje is aangeplakt aan de zijkant. Dit is een foto van in Australië. Het aantal mensen die dit vindt is onnoemelijk veel, wel iets van 1 iemand ofzo.

Waar houdt Thirza Pennings dan van als miss Achterhoek

Thirza heeft wekelijks te maken met nieuwe mensen in de kerk. Altijd zit hier wel een jongen bij die gek is op Brigje en dan dus maar eindigt bij Thirza. Klinkt logisch toch? Daarom deze opsomming voor elke jongen die haar wilt imponeren:

De mooiste dame van de Achterhoek… wat een dame, wat een meid, we zullen haar herinneren in oneindigheid.

Call Now Button06 48815026