De beste zangeres van Nijmegen

Wist u dat de beste zangeres van Nijmegen helemaal niet in Nijmegen is geboren? Expert Simeon legt u haarfijn uit waar het fenomeen vandaan komt en welke persoon de eer toekomt! De beste zangeres wordt je namelijk niet zomaar.

Algemene feitjes over de beste zangeres van Nijmegen

Allereerst is het interessant om wat informatie over de zangeres te delen. Het betreffende meisje kwam een aantal jaar geleden vanuit het kleine Nijkerk naar de stad Nijmegen. Haar studie deed haar deze grote reis maken. Het stads- en studentenleven wilde ze leren kennen en arts wilde ze worden. Zou dit haar lukken?

Hoe zou deze schone slaapster haar talent ontwikkeld hebben?

  • Opvallend is als gekeken wordt naar de statistieken dat het dorp Nijkerk in de politiek op christelijk vlak ruim vertegenwoordigd is. CU/SGP was bij de Europese verkiezingen de grootste partij en CDA eindigde op plaats twee. Zou hier de oorzaak van haar zangkunsten liggen, doordat de inwoners van dit dorp in de kerk leren zingen? Bekijk de cijfers!
  • Hiernaast gaat deze beeldschone dame elk jaar op skivakantie. Zou ze in de bergen in contact zijn gekomen met het jodelen en hier haar zangkunsten ontwikkeld hebben?
  • Ook houdt deze spontane meid van karaoke en van wijn. Na een paar wijntjes verblijdt ze kwetterend het publiek van het karaokecafé met haar stem. Werden hier haar zangkunsten gespot?

Bankzitter, of bank zangeres? Of toch neuriër (is dat een woord?)

Het heeft allemaal invloed gehad, maar de directe aanleiding heeft te maken met muziekstreaming. Als deze nachtegaal op de bank met haar date muziek hoort gaat ze helemaal los. Alle klanken komen door haar vrolijkheid haar mond uit! Van neuriën tot zingen, van tjirpen tot krijsen. Het enige wat u haar nooit zal horen zingen is John West. Wat ze wel aantrekkelijk vindt is een coltrui. Zou haar vriend die in de toekomst wel willen dragen?

Maar wie is dan toch de beste zangeres van Nijmegen?

Nu de definitieve uitslag!! U denkt natuurlijk na wie de mogelijke winnaar zou zijn en wie er uit zo’n dorp komt? Met 100% van de 2 HELE stemmen is Annika unaniem uitgeroepen tot beste zangeres van Nijmegen! (Dit onderzoek is representatief onderzocht met unanieme deelnemers.)

B’vo voor Annika

Na een zeer gezellige middag in Utrecht en veel magische avonden heeft deze mooie zangeres haar sporen verdiend, waardoor er nog maar één vraag rust. Deze vraag is “………?”

Call Now Button06 48815026