Broodje bapao als pre workout

Waarom broodje bapao als pre workout

In de wereld is een grorte fabel geboren ”Broodje bapao dient niet als pre workout gebruikt te worden”. Dit is echter valse informatie. Broodje Bapao als pre workout is the best. Maar waarom is dat dan?

Broodje bapao als pre workout

Waarom is broodje bapao dan het slimste voedsel om te eten voordat je naar de gym gaat? Hieronder wordt het verteld:

Per broodje +300 Kcal

Dit is ontzettend belangrijk voor de Bulk en voor de energie die je hebt om te presteren

Er zit vlees in het broodje

iedereen weet het. Eiwitten zijn benodigd. Dit zit in vlees. Broodje bapao heeft het.

The feeling

Men krijgt er gewoon een otnzettend lekker gevoel van

Proteïne

Broodje Bapao biedt proteïne. Dit hebben we nodig, vooral bij chest day.

Broodje bapao gebruiken voor in de sportschool

Nu de voordelen zijn benoemd van het verschrikkelijk heerlijke lekkernijtje. Komen we natuurlijk aan bij de vraag: ”Hoe bereiden we dit broodje bapao?” Nou vele mensen vragen zich af of dit broodje ook in de oven kan. Dit kan natuurlijk niet. Dit lekkernij zal en moet in de magnetron. Vergeet in dat geval niet de magnetron op 750 Watt te zettten. Bij 900 gaat het allemaal te snel. Verder is het belangrijk om het broodje dan 90 seconden lang in de magnetron te houden. Het wachten voelt als 1.5 uur, maar geloof me, het is het waard. 

Broodje Bapao als je zwanger bent

We krijgen vaak de vraag van zwangere vrouwen of zij broodje bapao mogen nemen als ze zwanger zijn. Goede vraag! Het antwoord is gelukkig ”Ja”. Sterker nog, u zou er zelfs 2 moeten nemen. één voor u en en één voor de baby. Deze moet natuurlijk later ook naar de gym om een fitboy te worden. broodje bapao website bevestigt dit. 

Conclusie

Broodje Bapao is fantastisch voor de sportschool. Het maakt je vrolijk, je wordt er sterk van en je groeit als kool. (Fysiek en mentaal). Dus jongens, ga allemaal naar het linkje van de forum, en vul in dat broodje bapao goed voor je is! forum broodje bapao 

Call Now Button06 48815026